31/5 MmMmMmMm

I fredags blev det träning då jag fick mig en smäll som har gjort att min kropp inte mått speciellt bra, eller den mår väl fortfarande inte så bra. Ska försöka ordna det där imorgon eller när det nu blir. Det blir ju alltid att man skjuter på saker och ting.
Sen har jag njutit av att ha fått varit med älsklingen, dock har jag behövt pluggat en HEL del, men det var det värt, för nu har jag de ur världen, eller åtminstone allt utom en sista grej nu som är ett prov imorgon.
Allt jag har att säga nu är att det känns skönt med skolan och att jag.. bara älskar att få vara i just det hus på smältvägen 15 med just den människa som gör mig så himla glad!

27/5 åk 2 närmar sig slutet

Igår var det match mot GIF med division 3. De första 10 får de in två mål och de knäckte nog oss till en början. Men resten av första halvlek och hela andra halvlek har vi stort bollinnehav, dock räckte det inte vägen för mig och Tilde där uppe som toppar. Jag vet inte hur många gånger jag skjöt mitt på målvakten, 10 ggr kanske. Vad tusan, sånt där är frustrerande eftersom jag vet så säkert att jag kan ta bollen och gå runt målvakten och lägga den i målburen eller lägga en fin bredsida bredvid målvakten, men inte då. Men jag tycker att vi kämpar på riktigt ordentligt ändå, kamp var det, inget snack om saken. Jag måste få berätta att jag fintade förbi så många motståndare denna match, i både närkamperna men också när jag hade dem på avstånd. Slog bollen på ena sidan om dem och gick andra, eller så lobbade jag över dem och gick förbi, busenkelt. Var svårheten fanns hos mig när vi kommer målvakten kan jag inte svara på, jag blev nog så förtjust att jag bara vela göra mål. Men bara att bita ihop det och ta dem i nästa match. Det roliga var att bl.a. jag fick stå i tidningen under rubriken: bäst i Sätra. Det stärker mig ordentligt! 

Så idag trodde jag att jag skulle vara tröttare i både huvud och i kroppen än vad jag faktiskt var, men okej, jag har inte satt mig ner och bara tagit det lugnt, för det är då man får bevisat att man är trött, inte när kroppen är igång för då har den annat att tänka på. 
Nu så är jag i stort sätt klar med min engelska kompletterings uppgift som är en artikel om en artist. Och ska jag vara ärlig så är detta den enda uppgift i engelska B som jag gått in med min själ för att göra bra, den har dessutom vart rolig att göra. Vad händer med AK?! Äh det är bara positivt. 
Nu ska jag strax krypa till sängs för att kolla på A Walk To Remember, bara för att lätta på tårkanalen lite. Inte alls för att jag har något att grina för, men för att tömma på lagret så jag inte gör det vid helt fel tillfälle nästa gång ;) 

Och förresten, jag har glömt att berätta att vi har fått 20st såna här små duntussar igen, mysiga! =) 

-10


25/5 nu ni!

Helgen som var bjöd på furuviksutflykt med Malin B och jag tackar för hela ditt sällskap även grabben din som vi fick allt vad det innebar som var gratis, fotbollsträning och en match med förlust och givetvis en massa gosande with my own star :)
Igår och idag har vi äntligen fått ufört vårt projekt Kastet med alla de ungar där, det gick faktiskt riktigt bra och jag tycker det var riktigt roligt. Jag är nöjd och stolt över både gruppen vi ledde men även gruppen som jag ledde tillsammans med! 
Igår var det träning och det var riktigt jobbigt eftersom det var mycket löpning och styrka som stod på schemat, men samtidigt var det roligt. Och jag verkligen älskar när träning både är jobbigt och roligt istället för jobbigt och tråkigt. Efter träningen åkte jag hem till älskling och fick i mig mat och duschning, därefter la vi oss i sängen med tända ljus omkring oss. Och jag kan tala om att, jag är en person som ofta är stressad, och i dem flesta fall, helt i onödan. Och detta var verkligen min medicin av mitt besvär, att bara ligga bredvid en person man känner sig trygg tillsammans med och tända ljus och bara njuta av tystnaden, och därefter somna in så. Åh jag vill ha repris nu. 
Idag efter att projektet avslutades med att prata med ungarna om kost, träning, sömn, beroende framkallande produkter såsom alkohol, tobak och knark, även närhet från vänner. Då vi fick den roliga avslutningen att 8-9st från Alvida körde dragkamp mot vår grupp som vi ledde som vara 11st. Vi hade 3 drag på oss, och det blev 2-1. Jag gratulerar små barnen, vi får se det så att vi är bättre på annat; att leva om.
Därefter blev det en enkel fika med Skärdin och Vanessa, lika mysigt som vanligt.
När jag kom hem blev det att ta det lite lugnt och äta mat, för att sedan ladda upp för löpning. Så jag cyklade ner till Norrsundet där jag mötte upp Matilda då det barde av till Lindövallen för som sagt, löpning. Vi tog 2.5km spåret först som uppvärmning. Därefter kände jag att jag vela köra på lite, så jag tog 5.5 km spåret i väldigt rask takt. Därefter cyklade jag hem till Fjärn igen. Och jag kan säga, jag har inte lallat på detta idag, jag har kört på ordentligt så nu är jag trött. Allt som allt som jag rört mig idag har blivit 1.4 mil, jag är stolt :) Nu har jag ätit ordentligt och duschat för att nu krypa till kojs.  


20/5 Sov morning

Att börja första torsdagen på kanske 5 veckor med att ta en sovmorgon, var bara obeskrivligt underbart. Sen att duscha för en gångs skull på en morgon, gjorde att det så fräscht och bra på nåt vis. Man känner sig som en ny människa när man tar bort allt smuts som skymmer det som finns bakom.
Gick till Waynés där den kaffeberoende Julia satt, denna gång blev det inget fika för mig, tummen upp för här ska vi satsa på beach 2010 si sådär i maj när sommarn redan är här. Bättre sent än aldrig ;)
Så jag fick sällskap till Stadium där min efterlängtade bikini hängde, yes nu äger jag den som jag nu haft svårt att välja av dem 3 jag haft på önskelistan. Men vad jag hade att välja på det var en rejält färgglad bikini, en snygg bikini fast med för mycket snören, eller en bekväm och fin bikini och en som blir kallad solbikini av mig. Så det fick bli den bekväma och fina :)
På projekt arbetet blev det 2 timmars intensiv arbete och jag har allt rakt upp i halsen fortfarande, jag vill bara få nästa veckas måndag och tisdag förbi. Men jag vet att det kommer att bli kul när jag väl genomför det eftersom det är då jag kommer ha all koll.
Ikväll blir det att åka och kolla på fotbolls match med pappsen.


19/5 Mycket kan hända

Nu blir det glest mellan gångerna man sticker in nosen här och lägger ut något. Men ni får glädja er med det som ibland kommer in ;)
Det har hänt en hel del sedan sist jag uppdaterade, jag kan försöka dra det i snabba drag (önska mig lycka till va).
Cruising med brudarna i klassen som blev en väldigt rolig kväll, ofc så slutade den gott också, jag åkte hem tillsammans med min pojk.
Jag har tränat en hel del. Invigde första serie premiären i division 3 med att göra det första och enda målet, dock blev det 1-1, och det mot Huge. Dock hade jag chans nog att kunna fått gjort det avgörande och de enda målen också, men då var det så bollen slickade stolpjäveln, rent utsagt. Men jag är nöjd för det, för jag och precis alla andra krigade som aldrig förr, aldrig att vi gav upp! Därefter blev jag trött i flera dagar efteråt, dock slog förkylningen till som jag väntade mig efter den matchen. Och tyvärr nog så har den hållt i sig i 2 veckor nu men jag kan inte sluta träna för det inte, man kan hoppas att man kan träna bort den, det brukar ju kunna fungera för min kropp det.
Idag var det andra fystesterna som gällde, dock var jag inte med på förra eftersom det var löptester och jag vela spara mig till matchen eftersom jag inte vela riskera min förkylning allt mer. Men idag var det styrketesterna som gällde. Om det var någon förbättring.. Jadu, om vi säger såhär.
  • Chinsen gick det sämre än förut, 3 --> 1
  • Dipsen tror jag att jag utövat fel förut men jag vet inte riktigt, beror på domare också, 15 --> 9. (Där är jag stolt!)
  • Benböjen 60 --> 60. Jag körde nog för mycket uppvärmning så jag hann bli trött, 65 höll benen på att vika sig under mig.
  • Bänkpress 40 --> 40. Även där körde jag nog för mycket uppvärmning så jag hann bli trött. Även då jag försökte till slut på 45 så drog Pärla upp stången för mig så jag hade inte en chans att bevisa att jag klarade det själv, så där blev jag underkänd av honom >.<
Senare idag vid 16.00 begav mig jag och Tora mot Andersberg för att söka sommarjobb inom kommunen. Där satt vi i 3.5h så man fick träarsle. Jag satsade på att få jobba på caféet på Lindön, som andra handsval hade jag ett café på Måsberget, och som tredje handsval hade jag Stadsbiblioteket. Sen hade jag inte aning om vad jag annars skulle välja. Så väl när jag kommer fram till "arbetsgivaren" säger hon att alla dem jobben är borta. Så jag blir helt ställd, jaha vad ska jag nu ta? Aja räkna upp alla arbeten som finns kvar du så ska vi se vad som ska passa mig bäst, för perioden har ingen betydelse. Då fanns trafiksäkerhets arbete i Hagsta mellan den 5 - 18 juli. Åh nej, och det var bara den tiden. Men hur blir det med Ockelbo marknaden då som är första helgen i juli. Ja men justja, det är ju precis helgen innan den första vardagen som jag då kommer att jobba om jag väljer det. Hur perfekt är inte detta. Jag gillar när det kan gå i min väg till slut ändå! Dock missade jag dagens träning men det får jag ta igen med en löptur. Det är tur att jag har sovmorgon imorgon, som jag inte haft på typ 10 veckor, så viktigt!

5/5 Det går bara bättre

Skam den som ger sig.
Som jag har letat efter ett klädesplagg i dagar nu och inte hittat rätt storlek, fått hört att den eventuellt inte kommer göras mer. Men när det ser som allra mörkast ut, så lyser den upp med all sin färg och jag får mitt efterlängtade plagg i rätt passande storlek, underbart.

Projektet idag tog min grupp tag i allt som alla andra grupper också skulle kunnat hjälpt mer till med, men vi vela få det klart fort och just nu, så vi gjorde det på helt egen hand. Så nu har vi klart för oss om vilka grupper som har vilka önskemål över vilka verksamheter de vill tillgå till just en tid. Och det ser ljust ut för vår grupp för vårt önskemål kommer nog att kunna gå igenom. Ett plus i kanten på oss! *

Träningen ikväll som jag fick skjuts av pappa, gick enormt fort. Det gick väldigt bra idag så det känns riktigt bra.
Och nu ikväll så har jag och Sakina fixat ihop resten till frilufsdagen för det känns inte som att någon annan orkar hjälpa mig med det eftersom jag nu är stämplad som en överpluggis, men glad är ju jag för det för det finns ju alltid någon som en själv :) så nu har vi klart för oss vad som kommer att hända imorgon, lägg dig med ett ostressat hjärta AK!


4/5 Det går bra nu

Hade en super mysig helg och valborg med älskling med badtunna och grillning exakt hela helgen, eller åtminstone grillning. Man måste få njuta ibland..
Idag hade vi äntligen vårt svenska nationella prov, muntliga. Då jag pratade om vad jag anser om giftermål. Och det gick hur bra som helst, planeringen och talet generellt satt som en smäck och jag visste precis vad jag talade om. Det var nervöst till en början men sen släppte det och det har aldrig känts så enkelt att stå inför klassen och prata om något förut, suveränt roligt var det. Plus att det gav ju resultat såklart, jag kammade hem full pott, med andra ord: MVG! Jag är riktigt stolt. Så detta fick firas med en fika med Toris och Skärdan :)
Nu ska jag ta tag i den näst sista månadsrapporten jag skriver någonsin, så jag får den ur världen. Sen ska jag bara luta mig tillbaka och njuta av den lilla frid som jag har idag utan läxor och sådant trams, och givetvis för att det är 5 veckor och 3 dagar kvar till sommarlovet.

RSS 2.0