Ännu inga ledsna miner

Ännu en arbetsdag har passerat. Absolut inte lika lång, 5.25h. Då resten av personalen inventerade stod jag i kassan och bemötte kunder med ett leende. Jag skulle faktiskt tycka att vardagen vore rätt så trist om jag inte fick träffa mina kunder. Att sitta på ett kontor tror jag knappast är min sak. Visst, något jag skulle kunna prova, men känner jag mig själv rätt så är det med människor jag passar bäst.
Igår kväll då jag lagt mig, och det in mot väggen, stängde jag mina ögon, då jag tittade igen var det precis som när man är full och ska sova. Ögonen snurrade och jag fick inget bra fokus på väggen framför förrän några sekunder efteråt. Ibland är nog kroppen tröttare än huvudet, det brukar oftast vara tvärtom men inte denna gång.
Annars så har jag fått upp mina julgardiner, julängel och julblommor (av plast) i mitt rum. Dock vet jag att en genomkörare av det skulle behövas. Men det får bli nästa vecka.
De första med liv jag ägt och har ansvar över nu är tre blommor jag fått. Det känns som mina barn/djur, dock är jag rädd att torka eller vattna ihjäl dem, det visar väl sig ;)
Förresten, min gamla klasskompis Norman kom in idag på macken. Han har jag inte träffat sen studentdagen på flaket. Skit kul att se honom, tror han säkert tyckte detsamma med tanke på att han såg chockad och glädjeligen ut över att jag stod bakom disken.
Min bror letade i sitt rum idag efter en nalle jag jämt hade i sängen då jag var liten. Trean heter han, därför han har just den siffran på ryggen. Han är nu äntligen funnen. Anledningen till att han har letat den åt mig är för jag vill ha någonting med mig då jag sover nu när Simon kommer vara borta ett tag.
Kommer tyvärr inte få honom med mig ikväll för jag har nu lagt honom i en tvätthink med tvättmedel, han var ju så lortig stackarn ;)

Jobba jobba joobba

Detta kallar jag bra arbetsdag. Femton timmars arbete. Start 5.45-14.45, tillbaka till 18.30-00.30 igen.
Mitt huvud är rätt slut, vilket bevisas då jag tror att jag sett små tomtar som springer runt på macken. Så jag tror att det är sömn jag behöver just nu.
Tänk vad mycket man lär sig när man är ensam och faktiskt måste ta tag i svårigheterna och chansa på egen hand. Man blir för bortskämd när man är tillsammans med andra, man bollar gärna över, åtminstone då det kommer till något man inte gjort förut.
Tidigare idag gick tankarna om att jag inte lärt mig hur man säljer presentkort osv. Men varför skulle någon köpa det just idag?! På kvällen då jag var alone, jo tro på tusan att det kommer en kille och ska ha ett sånt. Kassan krånglade så jag fick byta, fick ringa samtal till en kollega (så fjantigt det lät, jobbar jag på en jätte firma eller?), tills sist funkar det. Därefter kommer nästa kund och ska krångla på engelska att han ska ha miljontals trisslotter, dessutom fattar han inte priset, jag blir bara så trött.. Men glad för det är ju jag ändå, tjänar ju ingenting till att vara snäsig. Det bidrar ju till så mycket gladare kunder i kön om man visar sig positiv.
Godnatt säger jag från snarklådan.... ZzzZzz

Brottarfys

Härmed inviger jag mitt första blogg inlägg via telefonen. Visst är jag grymt inne?! Tänkte skriva och berätta om brottarfysen vi hade på fotbollsträningen. Vi arbetade i par hela träningen igenom förutom på uppvärmningen då hela gruppen var tillsammans. Vi använde varandras kroppar så den blev våran vikt att jobba med denna kväll. Benböj, armhävningar, skottkärra, nack-övningar, ap klättring på varandra, sit ups, omvänd bärhållning och en hel del annat. Avslutade med stora jämfota hopp, små hopp, gång plus något mer. Detta gjorde man med rumpan nästan ner i golvet från ena kortsidan till den andra. Grymt bra träning. Mums vad jag gillar att vara igång igen :) Nej nu dags för sleeping. Ska upp kvart i 5.

Här händer grejer

Hej alla ni som är nyfikna på min lilla blogg. Kul att just du kikar in!
I lördags halv 8 på morgonen begav sig Simon iväg ner mot Götet. Hemma stannade hans mor och far inkl. jag. På eftermiddagen var det fotbollsavslutning för Åbyggebys alla lag. Jag fick ett pris som bästa målskytt, 2 dubbel-trisslotter. Vann 50kr, så nu blir det två enkla. Eller är det större och bättre chans att välja en helt ny dubbel-lott, vet ni?
Det blev god mat både lördag och söndag. En hel myskväll i tv-soffan med "svär"föräldrarna.
Första natten att någonsin sova ensam i Simons säng gick galant (likaså denna natt till måndag). Sov som en stock utan att vakna en enda gång.
Fotbollsträning blev det igår för första gången på två veckor pga sjukdom. Märks att man mister mycket av att vara sjuk och dessutom missa träningarna. Men man måste ju börja någonstans efter det också såklart.
Ikväll väntas 1.5h boxningsfys i Valbo. Jag är rätt så nervös. Det för att jag är van att klara saker och ting själv, och när jag väl börjar träna tillsammans och emot någon annan tappar jag självförtroendet eftersom jag oftast måste köra mot personer som är storleken större än jag. Men jag viker mig inte..
Imorgon väntas jobb. Ett låångt pass!
Hoppas denna vecka börjat bra för er också (:

En dag kvar!

Här hade vi ett inlägg som kommer in en dag för sent. Bättre sent än aldrig.
En dag kvar innan en kort omställning i livet. Fyra månader, en period till att få egen tid till tankar om vad jag vill med livet. En tid där mycket ska hända, förändras och upplevas. Det är nu livet ska få en ny vändning.
Samma möjligheter har dock alltid funnits, men att göra sig egen tid har inte funnits i samma utsträckning.
Min Simon ska åka till Österrike och göra det han faktiskt gått och drömt om. Han ska göra det han alltid brukar göra, ta dagen som den kommer. Och därmed leva i sina egna drömmar.
Jag är så glad att han själv har insikten att vi som ett par faktiskt inte sitter ihop, att man kan göra saker på skilda håll. Varför skulle sin partner sätta käppar i hjulet och strypa sin älskades drömmar? Det finns inte för mig.
Likaså är jag så glad att det faktiskt gått så långt att de redan är på väg, de har planerat så pass länge, packat och ordnat med kort, bokningar o.s.v.
Det har känts som en berg- och dalbana förstås, och kommer säkert också att göra. Men för det mesta har det ändå känts positivt, bara det att jag tänker att allt som händer i livet har sin mening oavsett vad det är som händer. Det som kommer bli jobbigt är ju att inte kunna krama någon man känner sig så trygg med, sova och vakna upp med. Men om man säger så här han kommer ju att komma hem om fyra månader och jag vet att vi fortfarande har ett förhållande med tanke på det starka band som finns mellan oss.

Förkyld av gammalt godis

I tisdags grattade vi en annan Bergare, dock en Bergströmare. Det var Alborgen och O´learys för hela slanten. Super mysig kväll för en av mina bästa vänner!
Imorgon blir jag firad av min farbror och hans sambo, bättre sent än aldrig. Undrar vad som kommer att gömma sig bakom inslagningspappren då.
Klockan 16 blir det jobb till 00.30, äntligen lite människor och socialitet. Dock börjar jag bli riktigt risig i min förkylning, ont i hals, snuvig och skrovlig. Därmed snarkar jag tydligen.
Har därför åkt hem-hem nu för att få kunna sova ut riktigt istället för att behöva passa en massa tider imorgon bitti.
På lördag blir det tidig morgon för att köra bil med Mathilda och de två andra damerna, som ska ända ner till Linköping och hälsa på en femte dam. Ska bli riktigt skoj.
Nej nu blire ett långt bad framför "värsta pojkväns akademin" vilket jag blivit besatt av. Jag själv skulle aldrig klara av att ändra på en annan människa. En människa är som den är, och den ska inte behöva ändra sig för min skull, i så fall är det inte denne jag skall ha utan en annan.
Det som gör det så intressant och roligt är för att jag tycker om när folk som jag inte känner har problem, det gör mig starkare. Detta kan misstolkas, men det är precis som det låter.
Det är för att jag vet att jag har det så bra i mitt förhållande.

Födelsedagar att fira

10 november, Berglunds födelsedag.
11 november, Berglunds födelsedag.
Detta kommer att firas med mat på Helt Enkelt (grillad biff, potatisgratäng och kantarellsås, ge mig!).
Sedan blire vidare på Idol live på Läkerolen, ser fram emot att se Moa Lignell. Så klart dem andra också. Sen hoppas jag starkt på att Sveriges alla inringande personer, inser att André är den som ska åka ut härnäst. Han har redan varit med i programmet för länge. Rösta med öronen och inte ögonen, tack!
Sedan brakar vi vidare ut på krogen jag och fotbollspinglorna, vilken dag.
Min födelsedag, gårdagen alltså, gav mig de presenter jag önskade.
Ett par riktiga, passande och schyssta springskor.
Ett par springbyxor, matchar skorna (y)
En te-mugg med texten "sex bomb" ;)
Ett armband med märket snö, dessutom min färg: lila.
En ljushylla med 5 röda ljusstakar med texten "jag älskar dig"
En bricka med hjärtskålar till användning vid tacos matlagning
Inkl. en knas rolig sak till :)
Nu kallar duschen så jag blir klar till ikväll någon gång.

RSS 2.0