25 augusti - En ballong som svävar

Match idag mot Norrham, på borta plan. Åkte hem med 3 fina pinnar och ett mega smile (2-1). Denna vinst satt nog finast på mycket länge. Dubbelmålgörare var länge sedan må jag säga ;) (skryta lär man få göra när saker och ting går vägen)  
Jag som brukar kunna drömma många mardrömmar om nätterna, kommer denna natt vara mardrömsfri!

Insomna efter ett avsnitt av Bert.
"Tack och hej, leverpastej!"

19 augusti - En båt, En svensexa och En full Jack Sparrow

Eckerö resan planerades att bestå av tjejsnack, äta gott och dricka några glas på soldäck.
Självklart blev det några glas på soldäck och det åts även gott. Solen stekte hela resan vilket sa det sig själv att vi givet tagit rätt på dag att åka. Men rätt som det var hamnade vi mitt i en svensexa, blev bjuden på drink och hade det trevligt hela resan.
Denna resa blev ytterst snål med tanke på att pengarna rullar in och jag vill strypa åt mina klåfingrar så de inte nollar mitt konto.
Jag låter mina bilder få tala för resten av resan. 

                                  17 aug 2011
                                                                                      Farligt god
                                  17 aug 2011
                                                                       Det tyckte nog Linnéa också ;)
                                  17 aug 2011
                                                                                    Jack Sparrow
                                  17 aug 2011
                                              Vi avslutar med en väldigt full pirat och en lugn AK

15 augusti - Än är natten ung

Hej mina trogna få läsare :D
Jag ska väl försöka skriva några rader med tanke på att hela sommarn nu har passerat och jag inte skrivit av mig ett ord. Men det är väl bra på sitt vis det också, det bevisar att jag inte suttit och fått hängarsle framför datorn utan vart ute på vift, eller hur?
Jag har hunnit att uppleva den bästa, roligaste och oslagbaraste veckan i mitt liv med de människor jag aldrig trodde att jag skulle kunna ha så roligt tillsammans med. STUDENTVECKAN! Den veckan skulle jag kunna leva om igen om jag fick en repris-biljett, utan minsta tvekan. Min sammanfattning av den är:
  • Party
  • Skratt
  • Alkohol
  • Dans
  • Lycka
  • Presenter
  • Släktsamling
  • Klasskamrater

  • Men framförallt minnen. Jag är tacksam att jag fick fira min student med just dessa människor jag gjorde det med. Fantastiskt är precis vad det blev till slut.
    Dessutom har betygen nått alla toppar som jag velat, helt klart supernöjd tjej!

    Sommaren har i sig bestått av en massa sommarjobb vilket jag hoppas det blir fortsättning på. Trivs som fisken i vattnet.. Annars har det blivit en hel del fotboll också som har gått som en berg- och dalbana. En del bollar har hamnat i motsatt målnät vilket är lika grymt varje gång.
    Sen har jag och min fina pojkvän spenderat en hel helg på "vår" ö, som vi nu gjort i alla år vi varit tillsammans förutom ett. Vilket bevisar att man inte behöver ta sig nå långt bort alls och heller inte punga ut flera tusenlappar bara för att få känna på lugn och ro.
    Nu på onsdag drar jag och Linnéa iväg på en tur i Finlandshaven för att äta och dricka gott. Precis som ett par flickor gör.


    RSS 2.0