Helg, då alla andra är lediga

Blir ett kort inlägg (förhoppningsvis) med tanke på det fina vädret ute. Måste ta min "bra-tänkar bok" och sätta mig i solen.
Inväntar Simon tills han slutar så beger vi oss vidare hem till honom. Ska bli så skönt att inte ha någon tid att passa alls förutom imorgon eftermiddag. Då väntas det jobb, 16-00.30, vilket jag ser mycket fram emot.
Likaså på söndagen är inget planerat. Förhoppningsvis tar vi oss en tur till gymmet både ikväll och på söndag. (:

Nightmares, I hate nightmares

Natten till onsdagen var det ett totalt kaos i mitt huvud.
Två mardrömmar under en och samma natt, utan att vakna emellan.
Ena började med att jag och Simon adopterade ett barn från ett stånd (fråga mig inte varför adoption?). Detta barn var mindre än min egen hand och låg i en liten barnstrumpa.
Det var en dotter som blev ca. 7 år snabbt.
Vi bodde i en villa med två våningar. Då dottern satt på övervåningen och såg på skräckfilm ensam. Boogie man var det minns jag. Efter detta blev hon ett barn som aldrig blev sig likt, hon var tvungen att sitta i en cell på ett psykhem.
Kort därefter påbörjas nästa mardröm. Jag och Simon står i en kyrka samlad med människor på både över- och undervåningen. En lärare från gymnasie skolan skulle viga oss. Till en början ljöd lycka, men kort därefter oro och stress. Vill jag det här, nu?! Det låter kanske dumt att kalla det mardröm, men det kändes inte alls bra och helt klart för tidigt.
Fy och blä med alla mardrömmar..
Det sägs att dom som drömmer mycket är intelligenta. Jag funderar om jag ska bli vetenskapsman :D

23 september - Friday in my "hart"

Nu strax ska jag hoppa in i duschen för att sen sminka mig för första gången på jag vet inte hur länge. Det är så roande att göra just partaj sminket. Hoppas att jag lyckas med håret också, eftersom det nu ändå var ett tag sen jag riktigt la ner tid på det, för det har ju ändå blivit ganska långt. Men med lite pulver och tuppering så bör det nog gå att fixa!
Jag måste passa mat samtidigt som jag ska göra allt annat, vet inte hur jag ska börja eller fortsätta.
Lite tidspressad är jag för jag ska om ett tag kila över till Fredrica med Mathilda då vi sen fortsätter in på en krogrunda, längesen sist nu tjejer. Men ändå första gången vi tre är tillsammans :D
Kommer bli en azuum fredagkväll!

14 september - Just idag är jag glad..

Har blivit lite mer arbete nu senaste veckan, hoppas att det håller i sig. Det är ju såå roligt! Torsdag, fredag och lördag är spikat i alla fall. Sen match på söndag.
Måste bara få berätta att det spelades match hemma i Ockelbo nu i söndags, och det igen mot Norrham. Slutresultatet visade 2-0, till OSS, när domaren blåste i pipan. Helt och hållet rättvist.
Har inte så mycket att skriva om just för tillfället.. Jag som brukar flöda som tusan när jag väl sätter mig ner. Hmm.. Har blivit helt frälst i att se på Eva och Adam avsnitt kan jag ju tala om, kan inte slita mig. Jag som sällan brukar titta på film själv, men det gäller att hitta något som är bra märker jag. Och speciellt något som har fortsättning på fortsättning.
Snart så kommer Simpan, då ska vi åka vidare och titta på när Norrham möter Valbo.
Men först ska jag laga mat, stuvade makaroner och falukorv, må ju vara den bästa svenska rätten det ;)

RSS 2.0