Fredag, hjälpande hand

 

Vaknade med halvt igensvullna ögon. För mycket sol på det känsliga partiet? 
Idag var man extra hungrig. Kände inte av det igår, men nu vill jag lova. Vita bönor, bacon, smörgås med bredost, grönsaker, frukt, bakelser och juice. 

Har hjälpt bror med sina läxor många timmar idag. Helt klart värt det. Sol och värme kunde hålla sig utanför dörren några timmar i alla fall.
Gick ut under skuggan på solstolarna och fortsatte läxläsningen.
Pappa, mamma och bror hoppade i havet, inte jag. Vill inte slösa på solkrämen som jag nyss lagt på, daah.
Köpte frukt av en fruktdam som det finns gott om på stranden. En ovanlig men god frukt, smakade rödvinbär.
Lade oss i solen ett tag och tog en paus från läxläsningen. Brorsan gick en promenad på stranden också. Jag skulle flytta på min solstol så det var en längre bit innan jag skulle få skugga på mig. Då släppte hela min bikini överdel i marken. Fattar tag av ren reflex och ser mig omkring om någon sett. Springer till bror som får knäppa på den igen. Galet pinsamt. När jag väl lagt mig till rätta på stolen igen kunde jag inte låta bli att fnissa för mig själv.
Lunch 14:37 på strandbaren. Pasta Carbonara och vitlöksbröd, hawaii pizza, seafood pizza, tre tallrikar pommes. Bror skulle ha två och pappa en. Dryck var cola, Liptonicetea, Orangina och soda.
Stekte i solen ett tag till, inte alls lång stund. Skuggan för lite vila från solen. Det var ändå snart dags för den att gå ned.
Hoppade i havet med brorsan, hoppade i vågorna. Var lite kyligare i havet idag, men badade nog längre än jag brukar.
Gick till poolen efter att ha fått för mycket vatten i ögonen och mungiporna.
Pappa och jag ordnar med Internet vid receptionen, han behöver någon mer kunnig med sig.
Går nerför gatan åt höger, köper med oss tre majskolvar med salt på, dessa kostar 3kr styck. Mums vad goda dem var. Går till en restaurang för att bror ville ha glass.
Det slutade med att jag tar glass, mamma och pappa vårrullar och bror spagetti bolognese, två cola och en soda.
Hem igen på balkongen för att smaska i sig majskolvarna, mätt och belåten. Fortsatt hjälpt brorsan med sin läxa, vilken han nu kommit ikapp med, vilken lättnad.
Ögonen slocknar snart. Klockan är 23:55, klockan ringer 07:00.


Kommentarer
Postat av: MB

Pinsamt att tappa överdelen men du, ingen känner dig där så varför bry sig? De kommer aldrig mer se dig igen, förutom dina föräldrar. Men de har ju sett dig sedan barnsben. 3 kr, omg, vad bor vi i för skitland? Dåligt väder är det ju här också.

2012-07-10 @ 19:44:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0